16 August 2023
trendalert 2024
modern boho interieur met zelf samengestelde modulaire hoekbank
Bij 4x6 zijn we helemaal weg van stijlvolle banken die niet alleen ongelooflijk comfortabel zijn, maar ook absoluut de show stelen. Vandaag stappen we binnen in de fantastische woonkamers van gelukkige eigenaren van onze 4X6 sofa banken. Laat je betoveren door gedurfde kleuren en verrassende combinaties die perfect samengaan.
Deze blog zet vijf ruimtes in de spotlight die niet vies zijn van experimenteren met gedurfde kleuren en spannende combinaties. Ontdek hoe deze klanten onze banken moeiteloos hebben geïntegreerd in hun interieur. Of je nu houdt van levendige kleurexplosies of juist verlangt naar een warm kleurenpalet dat rust en elegantie uitstraalt, wij bieden de ultieme bron van inspiratie voor jou.

het beste van beide werelden: landelijke rust en industriële kracht in maaike’s woonboerderij

Onze eerste stop is de adembenemende woonboerderij van Maaike van Wieringen, waar landelijk en industriële elementen op een perfecte manier samensmelten. Haar interieur straalt een charmante en stoere sfeer uit, perfect in balans. Het fluweel van haar royale samengestelde ziteiland voegt textuur en diepte toe, terwijl de levendige groene kleur een opvallend contrast vormt met de houten balken, lichte muren en gietvloer. Om alle elementen van haar ziteiland harmonieus samen te laten komen, heeft Maaike een bruin geblokt vloerkleed toegevoegd voor extra warmte. Zo creëert ze direct een knusse zone rondom de bank. Het zachte zitvlak van de bank en het heerlijke fluffy kleed nodigen je meteen uit om te ontspannen.

woonboerderij met modulaire ziteiland

vibrant en eclectisch wonen in een frans appartement

Kleur is de grote liefde van fotograaf en designer Julie Lansom. Of het nou gaat om haar eigen ontwerpen of haar eigen prachtige, eclectische Frans appartement, ze omarmt gedurfde kleurcombinaties die opvallend goed samenkomen. Het middelpunt van rust in haar woonkamer is onze modulaire X6 zitbank met zijn prachtige ronde vormen. Beige, maar ábsoluut niet saai. De toevoeging van ribstof geeft de bank net dat beetje extra flair en dat past perfect bij de rest van haar interieur. Wij zijn enorm fan van haar stijl! 

parisian eclectic interior style

lef en unieke kleurcombinaties

Kleurrijk in combinatie met een beetje lef. Zo zou Eef haar eigen stijl beschrijven. Waar eerst de kleuren roze, oranje en rood haar huis domineerde, heeft ze nu gekozen voor geel, paars en groen. Een totaal andere vibe, maar nog steeds heerlijk gedurfd. Met de kleurtransformatie heeft ze ook haar oude X6 ingewisseld voor een nieuwe modulaire bank die mee beweegt met de vormen van haar huis. De beige en mosterd gouden elementen passen prachtig bij haar muren en creëert een harmonieus geheel.

Via haar Instagram thuis.bij.eef neemt ze haar volgers dagelijks mee in de werkzaamheden van haar huis die zij en haar gezin zelf uitvoeren. Een feest om te mogen volgen!

bohemian eclectische interieur style

kleurrijk scandinavisch

Het maakt niet uit waar je kijkt in het huis van Suzanne, in elke hoek vind je weer een nieuwe verrassing van kleur. Via haar Instagram @scandinavische_disco geeft ze haar volgers graag een kijkje in haar kleurrijke Scandinavische interieur, met een vleugje disco. Ze houdt van kleur, vooral paars en blauw hebben de overhand, met een beetje humor. Waar je kijkt mag het prikkelen, en dat heeft Suzanne heel goed begrepen. Voor het simpele, Scandinavische aspect in haar interieur heeft ze gekozen voor onze X6 modulaire hoekbank in beige melange. Terecht onze best verkochte stof, want vanuit die basiskleur kan je alle kanten op. Een prachtig resultaat. 

 scandinavische interieur stijl met kleur

   een rustgevende oase

Souraya, de creatieve kracht achter Binti Home, deelt al 12 jaar haar interieurkennis via haar persoonlijke platform. Daar hield het niet voor haar op. Vorig jaar opende zij de deuren van haar eigen inspiratiehuis, een bruisende hub voor ondernemers met prachtig daglicht voor te gekke fotoshoots en videoproducties. Onze X6 schittert op de begane grond, omringd door uitnodigende warme kleuren en materialen die je direct een huiselijk gevoel geven. Met Arabische invloeden en een mix van kleur op de muren, brengt ze kracht van kleurcombinaties tot leven. Voor het inspiratiehuis is gekozen voor onze modulaire X6 in drie verschillende kleuren. Het modulaire model zorgt voor speling in de opstelling waar Souraya maar al te graag gebruik van maakt. Een plek dat absoluut het kijken waard is.

bohemian natuurlijke interieur stijl met arabische invloeden

hoe ontdek je welke kleuren bij jouw interieur passen? 

We hopen dat je hebt genoten van het bekijken van deze fantastische woonkamers.  Of je nou liefhebber bent van levendige kleurexplosies of verlangt naar een rustig kleurpallet, bij 4x6 sofa bieden we je graag de perfecte kleur bank voor jouw ruimte. Wil jij nou weten welke kleuren bij jouw stijl passen? Bij 4x6 kan je gratis kleurstalen bestellen, zodat je ze in alle comfort thuis kunt bekijken. Of neem ze mee naar je volgende interieur afspraak om te zien welke stof het beste past bij je nieuwe verfkleur of vloer.